behandelingen

Tala Beauty Clinic

CARBOXYNEO -OXYGENATIE – ZUURSTOFBEHANDELING

Oxygentherapie is een combinatie van zuurstof en hoogwaardige serums met anti-ageing bestanddelen die onder hoge druk tot in de lederhuid worden gebracht. Dit stimuleert de productie van elastine en collageen, waardoor fijne lijntjes en rimpels zichtbaar zullen verminderen. Het volume van de biomatrix wordt vergroot, waardoor de cellen beter hechten aan elkaar. Hierdoor stijgt het vochtgehalte in de huid en wordt het strakker.

Oxygenatie

Oxygentherapie is een combinatie van zuurstof en hoogwaardige serums met anti-ageing bestanddelen die onder hoge druk tot in de lederhuid worden gebracht. Dit stimuleert de productie van elastine en collageen, waardoor fijne lijntjes en rimpels zichtbaar zullen verminderen. Het volume van de biomatrix wordt vergroot, waardoor de cellen beter hechten aan elkaar. Hierdoor stijgt het vochtgehalte in de huid en wordt het strakker.

 

Hoe werkt het

De machine brengt onder hoge druk een mengsel van zuurstof en serum tot stand. De specialist sprayt deze doeltreffende combinatie over het gezicht van de cliënt.
De combinatie van sprayen en de mogelijkheid om de zuurstof diep in de huid te persen geeft het intense effect!
Hierdoor is het resultaat van een behandeling extra lang zichtbaar. De werkstoffen worden diep in de huid gebracht en de ingrediënten worden versneld opgenomen.
De Oxygen zuurstofbehandeling gebruikt een speciale Oxygen om de zuurstof met een zuiverheid van 94% op de huid aan te brengen. Een welkome dermatologische aanvulling om de huid te behandelen. Betaalbaar en betrouwbaar.
Microscopisch fijne zuurstof en natuurlijke bestanddelen dringen met hoge druk zeer effectief door tot in de diepste lagen van de huid.

DERMAPEN/MICRO NEEDLING

Allernieuwste methode voor huidverbetering en anti-aging.
Met Micro-needling maakt u met zeer fijne steriele naaldjes in korte tijd
duizenden micro-perforaties in de huid.

 

DERMAPEN/MICRO NEEDLING

Met Micro-needling worden er met zeer fijne steriele naaldjes duizenden microperforaties gemaakt in de huid. Hierdoor wordt de huid geactiveerd om collageen en elastine aan te maken, wat zorgt voor een stevige en egale huid. De behandeling is geschikt voor huidverjonging, huidverbetering, pigmentvlekken, littekens, grove poriën, striae en fijne lijntjes en rimpels.

Wanneer komt u in aanmerking voor een micro-needling behandeling?

Rimpels – fijne lijntjes
Acne – littekens
Wallen / pigmentvlekken
Striae / cellulitis
Huidverslapping / huidveroudering

Advies na behandeling
48 uur aanbevolen producten gebruiken volgens schema
24 uur geen zeepachtige producten
24 uur geen make up aanbrengen
48 uur geen zonnebank of zon
48 uur geen sauna of inspannende sport
Niet pulken aan eventuele korsten!
Eventueel deppen met gekookt water
De behandelzone beschouwen als een wond

FACIAL HYDRATION

Voor welke huid is Facial Hydration nou goed voor?
Facial Hydration is goed voor iedereen! Bij deze behandeling hebben we geen type!

Facial Hydration is goed voor iedereen! Bij deze behandeling hebben we geen type! Facial Hydration richt zich op alle huidproblemen zoals:

– Fijne lijntjes + rimpels
– Elasticiteit + stevigheid
– Egale tint + jeugdigheid
– Huidtextuur
– Bruine vlekken
– Vette huid
– Grote/ grove poriën
– Donkere huid

Wat doet de Facial Hydration (Aqua Dermabrasie behandeling)?

Facial Hydration maakt gebruik van een unieke technologie voor het reinigen en hydrateren van de huid. Met gepatenteerde vortex zuigkracht worden poriën diep gereinigd, terwijl de huid wordt gevoed met serums die de diepere huidlagen bereiken.
Met de Facial Hydration zal je de huid niet alleen zichtbaar verbeteren, maar met frequente behandelingen zal de gezondheid van de huid herstellen. Maandelijkse behandeling wordt aanbevolen bij behoud van een gezonde huid. Voor het verbeteren van de huid (bij acne (littekens), rosacea, psoriasis, eczeem, zonbeschadiging, pigmentvlekken en fijne lijntjes en rimpels) wordt de Facial Hydration ingezet in kuurvorm voor ultieme resultaten.

Voorafgaand van de eerste behandeling vindt eerste een intake plaats en een huidanalyse. Aan de hand hiervan stel je een behandelplan op.

GEZICHTBEHANDELING

Er zijn verschillende soorten behandelingen die kunnen worden toegepast om de huid te verbeteren. Het is belangrijk om te weten wat de huid op dat moment nodig heeft. Wij maken gebruik van intensieve reinigingen met aquatherm, zuurstoftherapie, peeling, scrubs en maskers.

GLOBAL LIFT PROFESSIONAL TREATMENT

Behandeling voor de rijpe huid ter bestrijding van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaak- contour en hals wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht

POWER HYALURONIC TREATMENT

Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte) lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel
en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.

TIMELESS PRODIGY

Deze exclusieve behandeling is geïnspireerd op de meest verfijnde beauty technieken voor een exclusieve behandeling met een wonderbaarlijk resultaat.

POWER OXYGEN

De Power Oxygen behandeling is een vitaliserende en herstellende behandeling en voorziet uw huid, dankzij de innovatieve formulering, van pure zuurstof en herstelt de celschade die is ontstaan door de invloeden uit het milieu. De vale en/of vermoeide huid krijgt haar gezonde en energieke uitstraling terug en is daarnaast optimaal beschermd tegen luchtvervuiling.

POWER HYALURONIC EYE CONTOUR AND LASHES PROFESSIONAL TREATMENT

Tijdens deze ontspannende en verkoelende oogbehandeling wordt de conditie van de oogcontouren en de wimpers verbeterd. Microcirculatie en de lymfestroom worden gestimuleerd voor een heldere oogopslag. De speciale formule van het oogmasker biedt de oogcontouren comfort, verfrist en heeft dankzij de hyaluronzuur een opvullend effect op rimpeltjes. De oogopslag is fris en jeugdig en de huidstructuur is verfijnd en gelift. Deze behandeling is te combineren met de Skeyndor gezichtsbehandelingen

DERMA PEEL PRO TIMELESS PEEL

Deze professionele en intensief exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvol- gend verschillende peelingtechnieken combineert. Ideaal voor de behandeling van (expressie)lijntjes, rimpels en littekens. De huid wordt aangezet tot celvernieuwing en ondersteunt het natuurlijke afschilferingsproces van de opperhuid. De huid wordt zichtbaar glad en jeugdiger.

DERMAPEEL PRO BRIGHTENING PEEL

Deze professionele en intensief exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvolgend verschillende peelingtechnieken combineert. Deze teint verhelderende behandeling ondersteunt de afschilfering van de dode huidcellen en reguleert de afgifte van melanine. De huid wordt glad, transparant en krijgt een egalere teint.

ETERNAL PROFESSIONAL TREATMENT

Deze intensief regenererende behandeling biedt een buitengewoon verjongend effect en stelt huidver- oudering uit. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen.

CORRECTIVE PROFESSIONAL TREATMENT

Een uitermate doeltreffende antirimpel behandeling die diepe rimpels en tevens mimische lijntjes egaliseert.De huidopvullende en spierontspannende bestanddelen maken de huid glad,zacht,egaal en jeugdig.

ESSENTIAL TREATMENT

Bij deze behandeling ligt de nadruk op het in stand houden van de huid ora en de vochtbalans. De Essential producten vullen de tekorten van de huid aan en geven haar een comfortabel gevoel. De huid is stralend en schoon. Afgestemd op de huid zonder speci eke problemen (normaal – droge huid of de normaal – vette huid).

POWER C+ BRIGHTENING ANTIOXIDANT

Behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C, bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaal. Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.

AQUATHERM TREATMENT

De behandeling die de (over)gevoelige huid kalmeert, herstelt en ondersteunt. De samenstelling, op basis van thermaal bronwater versterkt de afweer van de huid en vermindert irritaties, roodheid en een trekkerig gevoel.

FRUITZUURPEELING ,-AHA-MANDELIC-JESSNER-GLYCO)
MANUELE ACNÉBEHANDELING

HIFU-facelift zonder operatie

Naarmate de jaren verliest de huid haar elasticiteit. Voor velen is de stap richting plastische chirurgie echter te groot. De nieuwste HIFU behandeling is daar de perfecte oplossing voor. HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)is de nieuwste behandel methode om een facelift resultaat te krijgen, zonder een chirurgische ingreep.

Hoe werkt HIFU?

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en is een behandeling op basis van geluidsgolven. De energie die vrijkomt tijdens deze behandeling zorgt ervoor dat er warmte in de diepere huidlagen ontstaat. Bij het herstelproces dat hierna optreedt wordt de collageenaanmaak gestimuleerd. De huid wordt door dit collageen krachtiger en steviger en krijgt zijn elasticiteit weer terug.

Het proces van collageenvorming neemt ongeveer 3 maanden in beslag, zodat de huid langzaamaan verstrakt. Het resultaat komt daarom op een natuurlijke wijze tot stand. Uw omgeving zal opmerken dat u er jonger en frisser uitziet zonder dat dit kunstmatig overkomt.

Voor wie is de behandeling

De beste kandidaten voor Hifu behandeling zijn mensen met:

  • Vage kaaklijnen
  • Neus/lippen-plooi
  • Dubbele kin
  • Slappe hals
  • Grove poriën
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Ongelijkmatige teint of textuur
  • Slappe oogleden en wenkbrauwen
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De meeste patiënten hebben slecht één behandeling nodig om resultaat te zien. Het resultaat na een behandeling is afhankelijk van de mate van huidverslapping, de reactie van het lichaam op ultrasound en de aanmaak van lichaamseigen collageen. Omdat uw huid blijft verouderen, kunnen vervolgbehandelingen uw huid meer verstrakken en de strijd aangaan tegen het natuurlijke verouderingsproces. Een vervolgbehandeling kan dan na 8 tot 12 maanden eventueel plaatsvinden.

IPL

IPL huidverjongering, rimpels, pigmentafwijking

IPL Acne

Met de IPL-behandeling (Intensed Pulsed Light) wordt gebruik gemaakt van een lichtbundel die de bacteriën die acné veroorzaken vernietigt. Ook krimpen de ontstoken talgklieren door deze behandeling, waardoor de overproductie van talg vermindert. Dit maakt de IPL-behandeling een zeer effectieve behandeling voor de aanpak van ontstekingen en roodheden. De behandeling is geschikt voor het gezicht, maar ook bij puistjes op de rug en borst.

IPL huidverjonging/rimpelbehandeling

Collageen is een eiwit dat een belangrijk onderdeel vormt van het bindweefsel in het lichaam. Het is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Op jonge leeftijd wordt er voldoende collageen gemaakt voor het vernieuwingsproces van de huid, maar na het 25e levensjaar neemt de productie van collageen af. Hierdoor veroudert de huid, ontstaan er rimpels en wordt de huid slapper.

Met de IPL wordt er licht gestraald op de huid, waardoor de huid verwarmd wordt. Door deze verwarming krijg je samentrekking van de collageen bundels in de huid. Nieuw collageen zal hierna worden aangemaakt door het lichaam, waardoor de huid er jonger uitziet. Dit wordt gebruikt voor de behandeling van rimpels en littekens.

IPL-pigmentvlekken

Met de IPL wordt er licht gestraald op de gepigmenteerde delen van de huid. Het zorgt er voor dat de verkleuring naar het oppervlak van de huid getrokken wordt. Vervolgens begint de dermis met het normale proces van huidgenezing en zal het pigment verdwijnen. Er zal in eerste instantie roodheid plaatsvinden en de vlek zal donkerder lijken.

IPL-pigmentvlekken

Met de IPL wordt er licht gestraald op de gepigmenteerde delen van de huid. Het zorgt er voor dat de verkleuring naar het oppervlak van de huid getrokken wordt. Vervolgens begint de dermis met het normale proces van huidgenezing en zal het pigment verdwijnen. Er zal in eerste instantie roodheid plaatsvinden en de vlek zal donkerder lijken.

IPL vasculair

Met de IPL wordt er licht gestraald op de oppervlakkige adertjes (telangiectasieën) op de huid, waardoor deze zullen verhitten en krimpen. Hierdoor zal de huid eerst rood/paars worden en vervolgens zal de roodheid vervagen.

LASER ONTHAREN

Met een diode laser wordt er licht gestraald op de behaarde huid. Deze lichtenergie wordt opgenomen door de haarzakjes. Door de warmte die hierdoor ontstaat wordt het haarzakje vernietigd, waardoor het haar niet meer teruggroeit.

 

MASSAGE

Laat je verwennen door een van de massagebehandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van essentiële oliën en balsems. Een combinatie van de juiste producten en technieken heeft een positief effect op uw lichaam en geest.

Full- body massage (Tijdelijk onbeschikbaar)

Deze full- body massage maakt gebruik van een combinatie van massage technieken om spanning en  vastzittende spieren en zachte weefsels vrij te geven.

Hoofd/nek/schouders- ontspanningsmassage

Het bevorderen van verlichting van beklemming op je rug, nek en schouders, deze massage is uitstekend geschikt voor het verlichten van pijn, het verminderen van stress en het produceren van diepe ontspanning.

Gezicht/nek/hoofdmassage – stress relief massage

Dit is een heerlijke massage voor het verminderen van de spanning en het verlichten van hoofdpijn en stress. Door het bevorderen van de bloedcirculatie van de hoofdhuid heeft deze massage een positief effect op de haargroei.

MESOTHERAPIE
(ZONDER naalden)

De ouder wordende huid kent vele problemen. Uitdroging, verstopping, rimpels, vlekken, dofheid etc.
Gelukkig is er nu een oplossing: MESO- Therapie.

Wat is Meso- Therapie

MESO- Therapie brengt uw huid weer in een strakke en stralende conditie. Met onderhuidse mini-injecties worden hooggeconcentreerde werkstof- cocktails diep in de huid geïnjecteerd. De MESO werkstof –cocktails zijn super geconcentreerd en daarom vele malen effectiever dan het gebruik van crèmes, balsems en serums. De werkstof- cocktails bevatten zeer hoge concentraties werkstoffen zoals:

–        Hyaluron

–        Vitamines

–        Mineralen

–        Oligoelementen

Naaldloze Meso- Therapie

Wij maken gebruik van de nieuwste naaldloze MESO-therapie.
De revolutionaire techniek van naaldloze Mesotherapie streeft naar het leveren van dezelfde resultaten, maar zonder de pijn geassocieerd met de injecties. Een groot voordeel van deze nieuwe techniek is dat de behandeling wordt uitgevoerd door het masseren van de huid wat u ook nog eens een aangenaam gevoelt geeft.

De werkstof- cocktails worden samengesteld op basis van de voeding die uw huid nodig heeft.
Er zijn diverse MESO behandelingen, o.a.:
MESOlift: Voor een strakke huid met minder lijntjes, Alle aanwezige rimpels Resultaat – Reductie in diepte van de expressie lijnen – Liftend resultaat op de gehele huid Ingrediënten – 3 spier ontspannende peptiden: ontspant de spieren – Aminopropaan dihydrogeen fosfaat: stabiliseert de werking van modellerende peptiden – Laag moleculair gewicht collageen: micro lifting – Haver suikers: macro lifting van de hoornlaag

MESOFILLER

Huid met rimpels door gebrek aan stevigheid – Huid met verlies van huidvolume en vocht Resultaat – Reductie in diepte van de verticale rimpels – Versteviging van de huid op het gelaat, de hals en decolleté Ingrediënten – Microcollageen: vult de huid op – Polypenolen liposomen: verjongend effect – Microalgen: stopt het verouderingsproces

MESOBRIGHT

Huid met huidvlekken – Doffe huid – Huid met grove poriën Resultaat – Egaliseert de huidteint en verlicht hyperpigmentatie – Verhelderend effect en verminderd de grove poriën Ingrediënten – Ioniseerbare Vitamine C: verlicht de melanine in de huid en transporteert het naar de opperhuid – Aminoethylfosfonaat zuur: versterkt de werking van vitamine C en vertraagd de zichtbaarheid van pigment

MICRODERMABRASIE – MESOTHERAPIE

Microdermabrasie, is een van de nieuwste,  gemakkelijkste, pijnloze en meest effectieve anti- aging behandelingen die u kunt krijgen en staat garant voor top kwaliteit, hygiëne en veiligheid.  Deze techniek verwijdert de bovenste laag van je huid, waardoor er op een natuurlijke wijze een vernieuwing van de huid ontstaat.

De voordelen van Microdermabrasie

De voordelen van Microdermabrasie gezichtsbehandelingen omvatten het verminderen van de meeste tekenen van huidveroudering, zoals:

– vermoeide of doffe huid
– zonbeschadigde huid
– verdikte huid of huid die niet gemakkelijk voedingsstoffen opneemt (als gevolg van roken)
– fijne lijntjes en rimpels
– ruwe huidtextuur
– littekens en vlekken
– vergrote of verstopte poriën
–  hyperpigmentatie(ouderdomsvlekken).

 

Na de behandeling:

–        Verbetert de conditie van de huid.

–        Versterkt de huid door middel van de productie van collageen en elastine.

–        Verse, gladde huid.

–        Vermindert rimpels en fijne lijntjes.

–        Verbetert de bloedcirculatie.

–         Vermindert de zichtbaarheid van mollen.

–        Verfijnt de huidstructuur.

De meest effectieve manier van het verbeteren van uw huid.

Microdermabrasie is de meest natuurlijke en effectieve manier van het structureel verbeteren van uw huid. Ontdek de verbazingwekkende resultaat van microdermabrasie op je huid.
Microdermabrasie behandelingen exfoliëren de bovenste laag van je huid en ontdoen je huid van ongewenste dode cellen en afval. Dit gebeurt door ultrafijne aluminiumoxide kristallen tegen de huid (gezicht/hals /decolleté) te blazen en direct weer weg te zuigen. Dit onthult een nieuwe laag van zachte, gladde huid, die beter in staat is om voedingsstoffen te absorberen. Uw huid ziet er jonger, frisser en stralender uit. De behandeling is bijzonder geschikt voor mensen met acne, grote poriën, en een verouderde huid.

Omdat de machine kan worden aangepast afhankelijk van het huidtype en de conditie van uw huid, kunnen zelfs mensen met een zeer gevoelige huid een behandeling krijgen van een ervaren schoonheidsspecialiste.

Microdermabrasie

Microdermabrasie behandelingen exfoliëren de bovenste laag van je huid en ontdoen je huid van ongewenste dode cellen en afval. Dit gebeurt door ultrafijne aluminiumoxide kristallen tegen de huid te blazen en direct weer weg te zuigen. Dit onthult een nieuwe laag van zachte, gladde huid, die beter in staat is om voedingsstoffen te absorberen. Uw huid ziet er jonger, frisser en stralender uit. De behandeling is bijzonder geschikt voor mensen met acne, grote poriën, en een verouderde huid.

Mesotherapie

Bij naaldloze mesotherapie worden met stroomimpulsen serum, vitaminen en mineralen de huid in gebracht. Hierdoor wordt de huid gereinigd en gevoed. Mesotherapie zorgt voor een gehydrateerde huid.

NAILS & SPA

Cosmetische pedicure, waarbij de nagels zullen worden geknipt en de voeten zullen worden gereinigd.

PARAFFINE HANDMASKER

Paraffine handmasker (incl. scrub en créme)

Een verzorging van de handen, waardoor ze zacht en soepel worden. De handen worden ondergedompeld in een warm bad met paraffine vloeistof wax. De wax verhardt vervolgens op de huid en wordt na een paar minuten verwijderd. Door de warmte openen de poriën zich en wordt de huid zichtbaar en voelbaar gereinigd. Het paraffine bad is zeer aan te raden voor mensen met reumatische aandoening, artritis, winterhanden etc. maar ook voor droge handen is een paraffine bad een aanrader.

De behandeling duurt ongeveer 25 minuten.

PEELING BEHANDELING

Welke peelings bieden wij aan:

Salicylic peeling

Type huid:
– Jonge huid
– Acne huid
– Vette huid
Aantal kuren voor de optimale resultaat (per huidtype verschillend):
– 4-6 kuren
– 1 kuur om de 21 dagen

Azelaic peeling

Type huid:
– Acne
– Rosacea
– Acne pigmentvlekken
– Gevoelige huid ( ontstekingsremmend eigenschappen )
Aantal kuren voor de optimale resultaat (per huidtype verschillend):
– 4-6 kuren
– 1 kuur om de 21 dagen

Madndelic peeling

Type huid:
– vette huid
– pigmentvlekken
– diepe rimpels
Aantal kuren voor de optimale resultaat (per huidtype verschillend):
– 4-6 kuren
– 1 kuur om de 21 dagen

Glycolic peeling

Type huid:
– acne littekens
– diepe rimpels
Aantal kuren voor de optimale resultaat (per huidtype verschillend):
– 4-6 kuren
– 1 kuur per 21 dagen

Jessner peeling

Type huid:
– diepe rimpels
– littekens
– donker huid die vatbaar is voor de hyper pigmentatie
Aantal kuren voor de optimale resultaat (per huidtype verschillend):
– 4-6 kuren
– 1 kuur om de 21 dagen

Lifting peeling

Type huid:
– droge huid
– volwassen huid
– huid zonder elasticiteit
Aantal kuren voor de optimale resultaat (per huidtype verschillend):
– 4-6 kuren
– 1 kuur om de week

Whiteningpeeling

Type huid:
– hyperpigmentatie
– foto huidtype I-II
– zonnevlekken
– acne vlekken
Aantal kuren voor de optimale resultaat (per huidtype verschillend):
– 4-6 kuren
– 1 kuur om de week

Bijwerkingen van de peeling ( na paar dagen weg trekt ):
– roodheid
– zwelling


Na behandeling:
– afkoelen met een natte doek
– zonnebrand smeren
– geen producten met AHA’s gebruiken

RF-RADIO FREQUENTIE HUIDLIFT

Een radiofrequentie behandeling is een behandeling waarbij een lage en veilige dosis energiegolven de huid binnendringen en de lederhuid verwarmen. Hierdoor wordt de productie van collageen gestimuleerd, waardoor de huid strakker wordt.

Waar helpt de Radio Frequentie Lifting bij

De Radio Frequentie -Lifting helpt bij het sterk verbeteren van de slaphangende, oudere huid van het gezicht en elders op het lichaam. Vooral kleine, ondiepe rimpeltjes verdwijnen snel. Het resultaat is een prachtige, elastische, strakke, verjongde en frisse huid!
De werking van de radiogolven is zeer plaatselijk. Daarom kan de behandeling overal op het lichaam worden toegepast:
• voor correctie van de gezichtscontouren;
• rondom de ogen;
• hals en onderkin;
• op buik;
• heupen
Het resultaat met RF:
– Huidverjonging
– Huid verstrakking ook op lichaam
– Tegen verslapte nek en onderkin
– Gladde huid
– Vervaging van lijntjes en rimpels
– Verfijnen van de poriën en huidstructuur

RF contour verbetering

Een behandeling met Radiofrequentie kan zonder verdoving uitgevoerd worden.
U kunt dan direct weer uw dagelijkse bezigheden hervatten, er is geen hersteltijd nodig. Vandaar dat deze behandeling ook wel een ‘lunchtime-treatment’ genoemd wordt. De behandeling is beslist niet pijnlijk.

De RF-Lifting is niet seizoensgebonden en de methode is voor alle leeftijden geschikt, maar er zijn wel uitzonderingen. Bij beschadigingen aan het huidoppervlak (dermatitis, eczeem, verwondingen, ontstekingen en dergelijke), metalen lichaamsimplantaten of een cardiostimulator kan de behandeling niet worden toegepast.

TELE-GONE

Met de tele-gone apparaat wordt met diathermie/thermolyse warmte veroorzaakt in een fijn naaldje. De behandeling zorgt voor het moeiteloos, effectief en weefselvriendelijk verwijderen van allerlei cosmetische huidoneffenheden, zoals:

Couperouse (gesprongen adertjes)
Spinvormige gesprongen adertjes
Bloedblaasjes
Pigmentvlekken
Ouderdomsvlekken
Ouderdomswratten
Fibromen(steelwratjes)

 

Tele-gone

Huidonregelmatigheden zoals steelwratjes of ouderdomswratten zijn onschuldige, goedaardige huidtumoren. Ze treden meestal op op latere leeftijd rond de hals, onder de oksels en borsten. Dit zijn plaatsen waar wrijving van de huid plaatsvindt.
Wanneer u zich stoort aan de wratjes kunt u deze op eenvoudige wijze laten verwijderen. In principe komt iedereen in aanmerking voor de behandeling. Virale wratjes op bijvoorbeeld handen of voeten kunnen bij uw huisarts behandeld worden.
Afhankelijk van de grootte, locatie, de huidskleur en verhevenheid wordt beoordeelt welke behandelmethode voor u het meest geschikt is. Tala Beauty Clinic heeft diverse behandeltechnieken in huis om de huidonregelmatigheden/huidoneffenheden doeltreffend en nauwkeurig aan te pakken.

Elektrocoagulatie

De kleinere bindweefselwratjes kunnen met elektrocoagulatie snel en eenvoudig verwijderd worden. Met een naaldje en een elektrisch stroompje wordt het oppervlakkige huiddeeltje heel secuur vanaf het oppervlakte van de huid verhit. De verhevenheid wordt daarbij los verweekt en zal daarna verschrompelen. De behandeling is nauwelijks voelbaar. Er ontstaat een klein oppervlakkig korstje. Dit korstje valt na enkele dagen af.

Cryotherapie

Met behulp van de Cryopen kunnen ouderdomswratten en andere kleine pigmentvlekken, uiterst precies met een stikstofpen bevroren worden. De behandeling duurt slechts enkele seconden en is vrijwel pijnloos. De behandelde zone wordt meteen na de behandeling rood en kan licht gaan zwellen. Na enkele dagen tot een week schilfert het korstje af.
Huidoneffenheden worden voor de behandeling beoordeeld. Bij geringe twijfel zal ik besluiten niet te behandelen en u door te sturen naar uw huisarts. Als uw huisarts daarna schriftelijk toestemming heeft gegeven, kan er behandeld worden.
Coaguleren in combinatie met producten voor thuisgebruik bieden de maximale oplossing om je huidconditie te verbeteren en huidproblemen zoals couperose aan te pakken.

Couperose

Met het ouder worden, verzwakken ook de vaatwandjes. Daarnaast wordt de huid dunner, waardoor de gesprongen bloedvaatjes meer zichtbaar kunnen worden. Roken, overmatig zonnen, sommige medicatie (zoals bloedverdunners) en zwangerschap kunnen couperose verergeren. Couperose trekt helaas niet meer vanzelf weg en kan ontsierend zijn. De gesprongen bloedvaatjes spelen geen rol meer bij de aanvoer van zuurstof of afvoer van afvalstoffen in de huid. Daarom kunnen ze veilig verwijderd worden door middel van coaguleren, hierbij worden de vaatjes dichtgebrand door middel van een stroomstootje (coaguleren), dat via een naaldje in of tegen het bloedvaatje wordt gebracht. De behandeling is vrijwel pijnloos en volkomen veilig.

WAXEN/ EPILEREN/ THREADING

Naast permanente ontharing kunt u bij Tala Beauty Clinic op een professionele wijze uw gezicht en/of lichaamshaar laten ontharen door middel van diverse ontharingsmethodes.

Waxen

Waxen is een vorm van semi- permanente ontharing, die het haar vanaf de wortel verwijderd. Bij waxen wordt een laagje was op de huid aangebracht dat vervolgens hard wordt. Een doek of papierstrook wordt toegepast en goed aangedrukt, totdat  strip aan de was hecht en de was aan de huid. De strip wordt vervolgens snel  tegen de richting van de haargroei getrokken, zoveel mogelijk parallel aan de huid om trauma aan de huid te voorkomen. Bij het verwijderen van de waslaag worden ook alle dode huidcellen meegenomen. Bijna elk gebied van het lichaam kan worden behandeld, inclusief wenkbrauwen, gezicht, schaamstreek (de zogenaamde bikini waxing), benen, armen, rug, buik en oksels.

Voordelen waxen:
*  langdurige ontharing
*  nieuwe haartjes hebben zacht puntje  en er is geen sprake van stoppels

Epileren

Epileren is een vorm van  semi- permanente ontharing waarbij de ongewenste haartjes handmatig door middel van een pincet worden verwijderd.  Dit wordt meestal gedaan bij kleine oppervlaktes zoals de wenkbrauwen. Deze methode wordt gebruikt om de wenkbrauwen naar wens te kunnen modelleren.

Threading

Threading is een oude methode van ontharen wat van oorsprong uit het Midden-Oosten komt waarbij gezichtshaar met een touw of draad wordt onthaard. Doordat de handen het te ontharen gebied niet aanraken, is deze methode erg hygiënisch en dus ideaal voor de gevoelige huid.

 

Voordelen threading:
*  Maximale hygiëne
*  Het werkt sneller dan een pincet
*  Nauwkeurig kunnen modelleren van de wenkbrauwen
*  Verwijdert donshaartjes