Over ons

LEER ONS KENNEN

Tala Moasherati heeft haar diploma schoonheidsspecialist en visagie in 1989 behaald en heeft hier een paar jaar als hobby mee gewerkt. Haar nieuwsgierigheid in het menselijk lichaam zorgde er echter voor dat ze zich niet beperkte tot één opleiding en functie, dus besloot ze om apothekersassistent te worden om meer kennis te vergaren. De opleiding heeft ze met succes voltooid en vervolgens heeft ze vele jaren met plezier in de apotheek gewerkt. Daarnaast volgde ze vele cursussen over de huid en verzorging. Nu keert ze terug naar haar originele hobby en passie, namelijk huidverzorging.

 

Over haar filosofie in de huidverzorging zegt zij: “Het gebruik van crèmes en dergelijke producten zie ik als symptomenbestrijding, maar wij pakken ook de oorzaak van de symptomen aan. Deze combinatie van crèmes en producten en de bestrijding van de oorzaak is nodig om optimaal resultaat te behalen. Hierdoor krijg je een verzorgde huid, wat ook gelijk een boost voor je zelfvertrouwen is. Je huid is goud waard, dus ga er ook zo mee om.

 

TB 1
LEER ONS KENNEN

Drs. H. Ebrahimi

BIG-nummer: 59916403401

Na de studie geneeskunde aan het Universitair Medisch Centrum in Utrecht succesvol te hebben afgerond, heeft drs. Ebrahimi veel ervaring opgedaan in meerdere ziekenhuizen op de afdelingen Interne Geneeskunde en SEH.

Hierna is drs. Ebrahimi in opleiding gegaan tot Huisarts aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Nadat hij deze 3 jarige opleiding succesvol te hebben afgerond is hij werkzaam geweest in verschillende huisartsenpraktijken en ook als huisarts in de psychiatrie.

Tevens is drs. Ebrahimi werkzaam als hoofdarts en Haartransplantatie Specialist bij Nielsen Haarkliniek en voert hij reeds jaren cosmetische behandelingen bij Nielsen Cosmetics.

Door het beroep van huisarts af te wisselen met cosmetische behandelingen combineert hij het genezen van mensen met de creativiteit die de cosmetiek vraagt.

Deskundigheid, kwaliteit en veiligheid is een standaard die elke patiënt van drs. Ebrahimi zult ontvangen.

Om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied is drs. Ebrahimi veelvuldig te vinden op congressen en masterclasses in eigen land, maar ook over de hele wereld, waaronder Parijs, Londen en Dubai.

 

TB 1

TALA MOASHERATI

eigenaresse/
schoonheidsspecialist